۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
جلسه توجیهی طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ویژه مراکز مجری طرح پزشک خانواده شهرستان کرمان برگزار شد
۱۳۹۹ شنبه ۲۷ دي
جلسه توجیهی طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ویژه مراکز مجری طرح پزشک خانواده، دهم آذر ماه در سالن کنفراس مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد.
آغاز طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در استان کرمان
۱۳۹۹ شنبه ۲۷ دي
طرح شهید حاج قاسم سلیمانی(مدیریت و کنترل اپیدمی کویید 19 به شیوه محله و خانه محور) امروز با رونمایی از پوستر این طرح به صورت رسمی در استان کرمان آغاز شد.
آغاز طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در استان کرمان
تلاش برای کنترل اپیدمی کووید 19 در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی
۱۳۹۹ شنبه ۲۷ دي
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفتگوی ویژه خبری گفت: یکی از عوامل موثر در کاهش اپیدمی بیماری کووید 19، رفتار مردم در خارج از محیط های بیمارستانی و هماهنگی های بین بخشی است که اهمیت بسیاری د...
تلاش برای کنترل اپیدمی کووید 19 در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی
حضور ناظر استانی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
۱۳۹۹ شنبه ۲۷ دي
ناظر استانی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، دهم آذر ماه در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک حضور یافت.
حضور ناظر استانی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
ناظر استانی از نحوه برنامه ها و اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در بافت بازدید کرد
۱۳۹۹ شنبه ۲۷ دي
مدیر گروه پیشگیری از بیماری های غیر واگیر دانشگاه با حضور در شبکه بهداشت و درمان بافت از روند اجرای برنامه های طرح شهید قاسم سلیمانی بازدید کرد.
آموزش داوطلبان بسیج در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
۱۳۹۹ شنبه ۲۷ دي
آموزش داوطلبان بسیج در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، دهم آذر ماه با همت واحد بهداشت محیط در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
آموزش داوطلبان بسیج در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
چهارمین جلسه هماهنگی قرارگاه طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرستان راور برگزار شد
۱۳۹۹ شنبه ۲۷ دي
چهارمین جلسه هماهنگی قرارگاه طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرستان راور در محل سالن شهید رجایی فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
جلسه "بررسی عملکرد در پیشرفت طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی "مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد
۱۳۹۹ شنبه ۲۷ دي
جلسه گزارش دهی روزانه و بررسی عملکرد در پیشرفت طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان در سالن کنفرانس این مرکز برگزار شد.
جلسه اجرایی آغاز طرح شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار شد
۱۳۹۹ شنبه ۲۷ دي
جلسه اجرایی آغاز طرح شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور نمایندگان فرمانداری، هلال احمر، بسیج و مرکز بهداشت شهرستان کرمان در سالن آموزش مرکز 22 بهمن برگزار شد
جلسه اجرایی آغاز طرح شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار شد